0,800 kg carne de vita
0.100 kg zarzavat
0,150 kg unt
0,020 L vin
0.100 kg ceapa
0,020 kg sare
0,150 kg masline
0,002 kg piper
Mod de pregatire: se curata camea de vine si pielite, se spala si se portioneaza în 6 bucati egale, care se bat zdravan.
Separat, într-o tigaie, se încinge untul în care se calesc: ceapa, maslinele (fara sâmhuri), zarzavatul, se adauga piperul si sarea si se stinge cu vin.
Se umple fiecare felie de came cu cumpuzitia respectiva, se formeaza rulouri, se leaga cu sfoara si se prajesc.
Se servesc cu sus spaniol: 100 gr. untdelemn 50 gr. otet, 50 gr. usturoi pisat, 15 gr. sare, 2 gr. piper.
Drept garnitura se recomanda pireul de cartofi.
Drept garnitura se recomanda pireul de cartofi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu