Ingredientele necesare
1,500 kg varza murata
0,005 kg piper
0,500 kg came de porc
0,003 kg cimbru
0,250 kg carne de vaca
0,100 kg untura
0,100 kg slanina
0,002 kg boia de ardei
0,500 kg rosii
0,008 kg sare
0.100 kg cartofi
0,050 kg bulion de rosii
Mod de pregatire: se pune pe fundul unui cratite o foaie de varza, care se acopera cu slanina taiata felii.
Peste ea se asterne un strat de varza tocata, unul de rosii, carnea curatata, spalata si taiata în bucâti potrivite, piperul boabe, sarea, cimbrul, boiaua, alt strat de varza, carne, slanina, rosii. restul de sare, piper, cimbru boia, iar peste ultimul strat se asaza Cartofii ( rondele), peste care se toarna bulionul cu putina apa. Se da la cuptor 2 - 2,5 ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu